Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
HOLBÆKS GRØNNE LUNGE

’UngHolbæk og Holbæks Grønne Lunge er med på børneområdet på Skvulp. Vi skal bruge vores føle- og duftesans, og lave alle mulige sjove ting med naturen. Vi tænder bål, og fanger krabber, og måske kan du endda gætte, hvilke dyrelorte vi har med? Vi glæder os til at være sammen med jer.

Krags Brygge, Hawila Skib
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
HAWILA PROJECT

Hawila Projects vision er at bygge bro mellem forskellige kystsamfund og engagere dem i klimaaktivisme, ved at tilbyde CO2-fri varetransport for sejl og gennem kulturelle aktiviteter og oplysning. Projektet stræber efter at forene etisk forsvarlig transport af bæredygtige produkter med en uddannelses- og kulturplatform, der informerer om globaliseringens problematikker som overforbrug, madspild og klimakrise. For at opnå dette er det 87 år gamle traditionelle sejlskib "S/V Hawila" under en omfattende renovering siden september 2020 her på Holbæk Havn. Under SKVULP-festivalen tilbyder vi ture rundt på skibet og forskellige kreative og håndværksmæssige workshops, så kom om bord og bliv inspireret!

Værftet, Værftets lokaler
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 16.00
HOLBÆK KULTURSKOLES BILLEDSKOLE

Havgraffiti, sømonstre og vandprinsesser. Ved Værftet kan du være med til at male det vildeste graffiti havmaleri og skabe de sejeste sømonstre og skønneste vandprinsesser. Vi arbejder med spray og stencils når vi maler på pladsen udenfor Værftet. I det store værksted inde på Værftet bygger vi med alverdens sjove materialer de vildeste figurer inspireret at havets væsener.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
IL FICO – HÅNDLAVET ITALIENSK KERAMIK

Il Fico deltager på SKVULP 2022 med vores smukke italienske keramik, importeret fra et familieejet værksted i Toscana. Trænger dit sommerhus eller middagsbord til fornyet liv, så kom forbi standen og se de mange farverige kander, fade, skåle, tallerkener og kopper m.m. Hovedparten er ensfarvede med naturfarvede kanter, men der findes også fade og skåle med hånddekorerede motiver af citroner, solsikker og oliven. Il Fico er en lokal webshop, www.ilfico.dk, som denne sommer har en popup-shop i Skibbrogade 51 i Kalundborg, og fra d. 29. aug. igen har showroom på Hjulmagervej 9 i Holbæk. NB. Køb af store eller tunge ting tilbydes at blive bragt ud indenfor Holbækområdet eller kan afhentes senere på Hjulmagervej 9, 4300 Holbæk.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
MINOVINO

På mange rejser til Italien, har vi besøgt mange vinslotte og smagt på mange vine. De fantastiske oplevelser, vil vi gerne dele med resten af Danmark. At købe vin hos minovino.dk, skal være som at være i Italien. På SKVULP 2022 vil I kunne købe lækre vine fra MINOVINO

Værftet, gammelhavn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 22.00
KATAMARAN

På Holbæk Gamle Havns store bedding vil der under Skvulpfestivalen stå en ny type båd, som ikke har været på vores bedding tidligere. Det er en katamaran, et fartøj, som består af to skrog med kahyt imellem. Katamaraner er relativt nye fartøjer i danske farvande. Og det er en ny type kunder på beddingen i Holbæk. De nye kunder betyder ikke, at de traditionelle træskibe forsvinder fra beddingen eller fra Holbæk Havn. Træskibene er her fortsat, men de tåler ikke sommervarmen så godt på land, fordi skrogets planker udtørrer, så båden bliver utæt. De nye katamaraner er bygget i glasfiber, så de har ikke samme problemer med varmen. Vi glæder os til at se flere af dem på Store Bedding i den kommende tid. Det er en katamaran af typen Lagoon 400.

Børneleg, Gammelhavn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
SURI

Kom ned til Maskinværstedet, hvor SuRi disker op med lækre ting, som: Tapasbox – 6 lækre varianter og stenovnsbrød Frikadellesandwich – coleslaw/stegte løg/syltet agurk Fish & chicken chips – grillet citron/kapersremo Grønne ”fritter” - snacksgulerødder/ærter Fadøl og most fra Møn Bryghus, drinks og vinbar.

Stranden
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 16.00
GREJBANK

Mød Holbæk Grejbank på stranden, hvor man kan høre mere om vores uddannelser, kurser og mulighed for at leje friluft udstyr. Vi står klar med 10 stk. sup, som man kan prøve gratis. Obs. hvis det blæser mere ind 6ms aflyser vi i forhold til sikkerheden.

Gl. Havn, Gammel Havn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 19.00
HØRBY BÅDEN

Oplev Hørby båden, der sejler i rutefart mellem Hørby og Holbæk Gratis afgange hver time i tidsrummet 14.00-19.00 fredag og 10.00-19.00 lørdag. Sidste afgang er fra Hørby kro kl. 19

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
HØRBY FÆRGEKRO ISHUS

Kom og nyd en lækker is fra Isøre is. Der er mange lækre smage at vælge imellem - du kan b.la. få havtorn & gulerod, solbær med mørk chokolade, saltkaramel og lækre softice med vanilje og/eller mocca. Vi er i denne omgang at finde ved børneområdet Børneleg, og vi glæder os til at se dig.

Elværket, Parkeringspladsen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 16.00
OMBOLD

OMBOLD er et fodboldfællesskab for udsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed med plads til alle uanset køn, alder og fodboldevner. Vi skal spille de åbne sjællandske mesterskaber i Ombold ved SKVULP.

Elværket, Elværket scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 10.45
SEBASTIAN KLEINS SOLOSHOW

Sebastian Klein er en af Danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR. Sebastian er desuden forfatter til over 50 bogtitler primært om dyr. SEBASTIANS SOLOSHOW Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret stand up comedy-show for børn. Med hjælp fra levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre får Sebastian tryllebundet publikum. Der er garanti for fabelagtig underholdning hele showet igennem, og både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

Gl. Havn, Gammel Havn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
FRUGTBODEN

Frugtboden kommer med lækker frugt på SKVULP

Gl. Havn, Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
HANDELSGADEN

På SKVULP sætter vi en ære i vores maritime handelsgade langs gammel havn. Du vil på gaden kunne opleve hyggelige gårdbutikker, specialvarer, lokale fødevarer, delikatesser som alt sammen kan nydes på stedet eller købes med hjem. Støt lokalt og nyd de hyggelige specialiteter.

Blegstræde
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 18.00
KARMAGADE

I anledningen af SKVULP omdannes Blegstræde til en kunstnerisk karmagade ❤ Fredag har du mulighed for at komme og se de to tatovør-kunstnere Danny Løvendahl og Hans Rasmussen fra PinPoint tattoo udsmykke gaden med et stort kunstværk over teamet god karma og kærlighed ❤ Lørdag har du mulighed for selv at blive en del af kunstværket – over 500 kridt vil være til rådighed for forbipasserende, som har lyst til at bidrage med deres aftryk på vejen ❤ Derudover vil Hans og Danny være klar til børnesjov med børnevenlige tatoveringer og god musik. Du finder dem på Blegstræde, lige over for Elværket.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 18.00
OBSERVATORIET PÅ SKVULP

Vi har taget en forsmag med på Observatoriet, så I kan udfordre tyngdekraften med vores raketværksted og stille alle de store spørgsmål og nysgerrighed til vores formidler. Vi medbringer også stjernebilledernes fortællinger, så du også kan få en god fortælling med hjem, og hvis skyerne tillader det, vender vi solteleskop op mod himlen til udforskning af vores nærmeste stjerne. Vi ser frem til en god dag sammen med jer på SKVULP!

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 00.00
LÆKKERIER FRA BLADCENTRALEN

Bladcentralen kommer på SKVULP med massere af lækkerier. Vi kommer bl.a. med is, popcorn, chips, slush ice, slikposer, softice, candyfloss og belgisk vaffel.

Filmtorvet, Basketballbanerne
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 12.00
ADDO FITNESS

Addofitness hjælper hr. og fru Danmark med at få et bedre liv igennem livsstilsændring og træning. De hjælper deres klienter i mål med deres drømmevægt, og hjælper dem med at holde vægten efterfølgende. De tilbyder personlige træning, kostcoaching, vejninger og bootcampholdtræning. ADDO Fitness er med på SVULP, fordi de elsker at hjælpe andre med at se at alle kan være med til en træning og at alle kan nå deres drøm, så længe rejsen den er sjov. Det er deres mission at hjælpe Holbæk og omegn med at banke fedmeepedemien i bund og gøre Danmark til et sundere sted, en by af gangen.

Filmtorvet, Sanser og kreativitettelt
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
E-SPORT, SANSER OG KREATIVITET MED DMO

Den Miljøterapeutiske Organisation er opholdssteder for sårbare børn og unge. På SKVULP har de valgt at køre i forskellige spor: Et hjørne med sanseintegration. Et bord til KREA. E-sports hjørne. Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Sofagruppe med fjernsyn om opholdsstederne. Miljøterapi og mentalisering.

Stranden, Holbæk strand
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
POPUPSURFSHOP

Popupsurfshop er skabt på baggrund af en trang, og ikke mindst lyst, til at formidle den fantastiske følelse af frihed, frisk luft, natur og bevægelse, man får når man surfer. Kom og vær med til en dag på vandet under SKVULP 2022.

Filmtorvet, Græsområdet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 13.00
HØVDINGEBOLD

Go2fitness udfordrer igen i år ALLE til et spil Høvdingebold på de grønne arealer ved Kulturbiografen. I skal blot møde op til kamp. Antal spillere: Hvert hold består af seks spillere (inklusiv høvding) og eventuelt maksimum tre indskiftningsspillere. Til hver kamp benyttes seks spillere. Heraf skal minimum én af de startende spillere være pige. Spillere og høvding kan frit skifte mellem sæt og kampe. Vi spiller med dommer og efter gældende regler. Vi er ubesejret i 2 år - og glæder os til at spille mod jer der "tør udfordre os" - kom og vær med til en sjov og hyggelig dag. Der er FEDE præmier på højkant til nr 1 & 2. Tilmeld dit hold i vores begivenhed på Facebook eller på mail til Lene@go2fitness.dk - med holdets navn.

Gl. Havn, Gammel Havn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
OPLEVELSESCENTER NYVANG

• Zonen: spændende gamle køretøjer etc. • Lejeområde: Gamle lege, halmballe legeplads, små konkurrencer i løbet af dagene (hvor man kan vinde fribilletter til Oplevelsescenter Nyvang, samt legetøj fra Nyvang Legetøjsforretning) Højtlæsning på halmballerne af gamle eventyr. • Hygge/info-område: Dagligstue samt 5-6 bord/bænkesæt hvor gæster kan tage et hvil, snakke med de frivillige og høre mere om Oplevelsescenter Nyvang, samt få smagsprøver på 1940’erne. Her vil vi bl.a. have en stor gammel flyttevogn som blikfang. Præmieoverrækkelse sker fredag kl. 16 og kl. 19 samt lørdag kl. 12, kl. 15 og kl. 19.

De Maritime Haller, Kystliv
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
KYSTLIV

Kystliv Holbæk inviterer alle ind i det maritime fællesskab. Der er fed musik, en maritim uddannelsesmesse, kunst og alger, Lejre Højskole og gratis sejladser i Kystlivs isefjordsjoller.

De Maritime Haller, Nationalmuseet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
NATIONALMUSEET

....

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
TUSEN VIN

I 2018 besluttede vi os for at starte en vingård med tilhørende vineri. Drømmen blev til virkelighed i 2020, hvor vi overtog 12 hektar jord på Tuse Næs og stiftede Tusen Vin. Samme forår plantede vi 15.000 vinstokke på to dage. Tusen Vins formål er at skabe en velfungerende vingård i Danmark, som fremstiller økologisk vin og cider af høj kvalitet. Druerne bliver dyrket økologisk, og med de hybride druesorter, som vi har valgt, kan vi forhåbentlig undgå at sprøjte i marken. Vores vine bliver fremstillet uden tilsætningsstoffer udover den nødvendige gær og bakterier til gæringsprocessen. Tusen Vin kommer på SKVULP handelsgade, og vi glæder os.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
BAKANO DESIGN

Wilmar er hænderne bag BAKANO. Han har en kreativitet og en erfaring med “knaphed” som gør ham i stand til at designe ud fra de ressourcer han har til rådighed. Wilmar designer og syr alle BAKANOs produkter. Han er uddannet modedesigner i Colombia hvor han kommer fra. Han har mere end 25 års erfaring med produktion og reparation af lædervarer, og har drevet virksomhed med håndlavede lædervarer både i Colombia og Spanien. Wilmar udvikler hele tiden nye ideer og designs, og lader sig inspirere af de materialer og ressourcer han har til rådighed. Det kan være en slidt og aflagt læderjakke som bliver til en klassisk håndtaske, eller spænderne fra et par sko som giver lukningen på skuldertasken et nyt look. Navnet BAKANO kommer fra det colombianske ord bacano som bruges til en positiv beskrivelse af ting, personer, situationer etc. Ordet betyder alt mellem “super godt”, “fedt”, “cool”, “smart”, “lækkert”, “sympatisk” BAKANO Design kommer på SKVULP for at vise alle deres skønne design.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
DANSK TANG

Vi har i Dansk Tang har specialiseret os i levering af frisk tang, med andre ord, så drypper tangen stadig når den bliver leveret. Havets ukrudt. Set i lyset af, hvordan mange har stiftet bekendtskab med tang som et irriterende element ved stranden, så er der ikke noget at sige til, at det engelske udtryk for tang er seaweed (hav-ukrudt). Det siger noget om den generelle holdning i Vesten til de store havalger. Her hjemme er vi dog kommet så langt, at vi kalder tang for havets grøntsag – hvilket lyder mere indbydende. I en artikel om tang skriver Christian Bitz: ” Noget af det mest trendy, du kan sætte tænderne i, er det, du også får mellem tæerne en varm sommerdag i vandkanten.” Dansk Tang kommer på SKVULP handelsgade, hvor det er muligt at købe deres lækre tang.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
BIRTHESMINDE

Birthesminde blev bygget i midten af 1800-tallet og ligger på Midtsjælland i bunden af Isefjord mellem Holbæk og Roskilde. Gården har været i familiens eje i mere end 50 år, og de forpagter 18 hektar af jorden. FRA KUNST OG KAFFE TIL BÆREDYGTIGT LANDBRUG Det har langt fra altid ligget i kortene, at Maria Bojsen og Kent Nielsen skulle forpagte jord på Birthesminde og drive et landbrug, og inden de kommer dertil i 2014, arbejder de begge med helt andre ting: Kent er med til at skabe det første 100 procent økologiske kafferisteri med kaffetrucks herhjemme, og Maria arbejder som kunstner i et bronzestøberi. Men da de flytter ind her på gården, begynder tankerne om, hvordan hele fødevaresystemet kunne laves anderledes at melde sig. For eksempel begynder Maria og Kent at undre sig over, hvordan mange af os gerne bruger rigtig mange penge på at fodre en lille fugl uden for vinduet, mens vi samtidig spiser en flæskesteg, som vi ikke aner, hvordan er blevet produceret. Den bæredygtighed, som Kent arbejdede med i risteriet, og de ideer om dyreliv og -velfærd, som Maria beskæftiger sig med i kunsten, begynder de at tænke på, at de vil omsætte til praksis med et dyrehold. Maria går derfor i praktik hos en svinebonde i et halvt år, mens Kent får arbejde på en anden nærliggende gård. De starter forsigtigt med otte polte – altså hun-grise – og en orne, guidet af grundtanken om, at de skal bruge hele dyret på en ordentlig måde og skabe en produktion, der giver mening både etisk og økonomisk. Birthesminde kommer på SKVULP Handelsgade, hvor der vil være mulighed for køb af økologiske lækkerier.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
B&R KERAMIK OG STRIK

B&R keramik og strik kommer på SKVULP Handelsgade med en masse smuk keramik og lækker strik.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
WUAM NATUR KOMBUCHA

WUAM er et nyt bryggekoncept, som brygger den første 100% økologiske Wild Jun Kombucha fra Danmark. WUAM er ikke blot en cocktail, heller ikke en seltzer med kombucha smag! Vi brygger med både traditionelle og moderne metoder, ved at forstå og kontrollere vores fermenteringsproces, så vi kan få den ønskede alkoholmængde. Vores sortiment varierer fra mindre end 1,2 % som alle andre kombuchaer på markedet til 7 % abv. WUAM Wild Kombucha brygger små batches af unikke produkter, af høj kvalitet, uden BS og 100% fri for børnearbejde. WUAM skaber bæredygtig bevidsthed om, HVORDAN tingene produceres og HVEM der producerer det. VÆLGER DU WUAM, VÆLGER DU ALLEREDE BEDRE. DET ER DIT VALG. VED AT VÆRE WUAM ER DU EN DEL AF LØSNINGEN! STAY WILD!

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
MIT KØKKEN

Lone Berthelsen har lavet sine produkter siden 2011, og råvarerne henter hun i sin egen have eller i naturen. Det er primært bær og frugter, der i Lones køkken bliver tryllet om til de lækreste marmelader, juice samt andre lækkerier.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
TUSE NÆS KUNSTHÅNDVÆRK

Tuse Næs Kunsthåndværk kommer på SKVULP Handelsgade med skøn kunst. Deres Historie starter med: Der var engang... Historien om Tuse Næs Kunsthåndværk tager sin begyndelse i efteråret 1994, da de to veninder Connie Jørgensen og Yvonne Thygesen startede det lille tøjfirma Y’Con-design, hvor de syede dametøj, børnetøj og herreskjorter. Tøjet blev solgt til modeaftener hos privateog ved modeshows. Synålene lægges på hylden: I foråret 1997 besluttede de at åbne en butik i den ene staldlænge på gården i Uglerup på Tuse Næs, hvilket dog betød, at de ikke længere havde tid til selv at fremstille tøjet. Derfor valgte de to driftige kvinder at indkøbe tøj fra mindre designere og supplere sortimentet med blandt andet tasker, smykker og kunsthåndværk. Katastrofen rammer gården: I sommeren 2005 gik man i gang med at renovere bygningerne og var rigtig glade for resultatet. Men så indtraf katastrofen: Den 17. september 2005 opstod der brand på gården, og samtlige længer nedbrændte. Det var en hård omgang, men Connie og Yvonne besluttede at fortsætte drømmen og to år senere var gården klar til genåbning. Starten på et nyt kapitel: Ved genåbningen var gården nærmest ikke til at genkende: Den oprindelige butik var nu udvidet med galleri og café, så gæsterne nu kunne kigge på design og kunst på hele 300 m2. Haven blev renoveret af Jørgen Thygesen, der også lavede både stensætninger og haveanlæg. Et nyt kapitel i Tuse Næs Kunsthåndværks historie var indledt.

Handelsgade
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
HEIDI SCHNABEL - NATURLIGE HUDPLEJEPRODUKTER

Heidi Schnabel kommer med sine egne naturlige og lækre hudplejeprodukter på SKVULP Handelsgade. Deres Historie starter med: Der var engang... Historien om Tuse Næs Kunsthåndværk tager sin begyndelse i efteråret 1994, da de to veninder Connie Jørgensen og Yvonne Thygesen startede det lille tøjfirma Y’Con-design, hvor de syede dametøj, børnetøj og herreskjorter. Tøjet blev solgt til modeaftener hos privateog ved modeshows. Synålene lægges på hylden I foråret 1997 besluttede de at åbne en butik i den ene staldlænge på gården i Uglerup på Tuse Næs, hvilket dog betød, at de ikke længere havde tid til selv at fremstille tøjet. Derfor valgte de to driftige kvinder at indkøbe tøj fra mindre designere og supplere sortimentet med blandt andet tasker, smykker og kunsthåndværk. Katastrofen rammer gården I sommeren 2005 gik man i gang med at renovere bygningerne og var rigtig glade for resultatet. Men så indtraf katastrofen: Den 17. september 2005 opstod der brand på gården, og samtlige længer nedbrændte. Det var en hård omgang, men Connie og Yvonne besluttede at fortsætte drømmen og to år senere var gården klar til genåbning. Starten på et nyt kapitel Ved genåbningen var gården nærmest ikke til at genkende: Den oprindelige butik var nu udvidet med galleri og café, så gæsterne nu kunne kigge på design og kunst på hele 300 m2. Haven blev renoveret af Jørgen Thygesen, der også lavede både stensætninger og haveanlæg. Et nyt kapitel i Tuse Næs Kunsthåndværks historie var indledt.

Krags Brygge
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 16.00
POPCORN – SMAGSPRØVE

Holbæk frikirke er i år med på skvulp. Her vil vi tilbyde kaffe, popcorn som smagsprøve, ansigtsmaling i formiddagstimerne, bål og skumfiduser i aftentimerne og hele dagen vil der være mulighed for at få en gratis bøn, en samtale om livets store spørgsmål og selvfølgelig et møde med Gud. Vi glæder os til at møde dig.

Krags Brygge
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
HOLBÆK FRIKIRKE

Kom og få en gratis bøn, og drik en kop kaffe. Vi tilbyder en samtale om tro og/eller et møde med Gud.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 00.00
MADTORVET

På madtorvet i år, kan I opleve mad fra forskellige verdensdele. I kan bl.a. finde: - Miss Mums, som serverer lækre burgere - Rødhættes Thaibox, som serverer thaimad - Foodsters, som står i et telt og serverer pulled pork og fries - Martizzoli, som serverer Italiensk mad - Vitaurum har tre foodtrucks med - henholdvis vegansk mad, fish'n'chips og jamaicansk mad - Ydermere kommer ToØl og One Bar som sælger drinks og øl samt en kaffevogn.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
TEGNESTAND

Danbolig kommer med tegnestand på SKVULP børneområde. Her vil der blive skabt et trygt og sjovt rum for børn.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
BYG ET HUS I KLODSER

Danbolig kommer med Byggeklodser på SKVULP børneområde. Her vil der blive skabt et trygt og sjovt rum for børn.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 20.00
HAMMERSLAGSKONKURRENCE

Danbolig kommer på SKVULP børneområde med Hammerslagskonkurrence. Her vil der blive skabt et trygt og sjovt rum for børn.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
MISS MUMS

Miss Mums kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned til Madtorvet og smag deres fantastiske burgere.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
RØDHÆTTES THAIBOX

Rødhættes Thaibox kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned til Madtorvet og smag forskellige lækre traditionelle thai retter.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
FOODSTERS

Hos Foodsters brænder vi for god mad, god smag og ikke mindst god kvalitet. Vi har udviklet en passion for at give den bedste madoplevelse til alle vores kunder. Vi hos Foodsters lægger stor vægt på kvalitet og faglig stolthed. Kom ned og smag vores lækre mad på Madtorvet på SKVULP. Hos Foodsters brænder vi for god mad, god smag og ikke mindst god kvalitet. Vi har udviklet en passion for at give den bedste madoplevelse til alle vores kunder. Vi hos Foodsters lægger stor vægt på kvalitet og faglig stolthed.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
MARTIZZOLI GOURMET

Martizzoli Gourmet tilbyder autentiske, italienske egnsretter. Vores italienske kokke udvælger nøje de mest smagsfulde produkter, som giver duften, smagen og lyden af ægte italiensk mad - buon appetito

Stranden
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
PARISERHJUL

På det 30 meter høje pariserhjul kan du nyde udsigten over hele området fra Gl. Havn til Filmtorvet ♥️ I pariserhjulet kan alle være med, store som små, og endda helt gratis. I hver af de 18 gondoler er plads til 6 personer ♥️ Et avanceret elektronisk lysshow styrer de 1.000-vis af lamper, der illuminerer det store hjul, når mørket falder på, og som kan ses milevidt omkring ♥️ DET BLIVER STORT ♥️

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 10.45
SEBASTIAN KLEIN

Sebastian Klein er en af Danmarks førende naturformidlere. Han har i mere end 20 år lavet programmer for børn til DR. Sebastian er desuden forfatter til over 50 bogtitler primært om dyr. SEBASTIANS SOLOSHOW Sebastians soloshow er noget af det tætteste, man kommer på et decideret stand up comedy-show for børn. Med hjælp fra levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre får Sebastian tryllebundet publikum. Der er garanti for fabelagtig underholdning hele showet igennem, og både børn og voksne må finde sig i at vride sig af grin undervejs.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
VITAURUM VEGANSK

Vitaurum kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Madtorvet og smag deres lækre veganske retter.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
VITAURUM FISH'N'CHIPS

Vitaurum kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Madtorvet og smag deres lækre fish'n'chips.

Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.00 til 01.00
VITAURUM JAMAICANSK

Vitaurum kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Madtorvet og smag deres lækre jamaicanske retter.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 10.30 til 13.00
SAMMEN OM SKOLESTART - LILLE OG STOR

Biblioteket kommer og laver workshop om skolestart. Lillefidusen er den lille og Læsefidusen er den store. Sammen går de vejen fra børnehave til skole. Vi laver to blyantsdukker, der kan bruges til at skabe en dialog om at være lille og/eller stor.

Krags Brygge
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 20.00
MIND4ENVIRONMENT

Mind4Environment er en nonprofit virksomhed, hvis formål er at bidrage med viden om Klima og Miljø på en inspirerende måde. Vi mener at viden og konstruktiv fordomsfri dialog, giver den bedste motivation og det bedste beslutningsgrundlag, når man ønsker at agere mere bæredygtigt. Ingen kan jo gøre alt – men alle kan gøre noget. Og sammen er vi bedst.

De Maritime Haller, Kystliv
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 20.00
SEJLADS MED ISEFJORDSJOLLER

Sejlads med isefjordsjoller i Holbæk Ny Havn / afgang hver hele time. Kunstner og havbiolog Irene Saez Devis udstiller og sælger sin havbiologiske kunst.

De Maritime Haller, Kystliv
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 20.00
MARITIM UDDANNELSESMESSE MED GEORG STAGE

Maritim uddannelsesmesse med Georg Stage, Sejlmager- og bådebyggeruddannelserne, Uddannelserne til det Blå Danmark / Dansk Rederiforening, Lejre Højskole.

Gl. Havn, Lucerna
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 17.00
LUCERNA

I fællesskabets tegn åbner vi dørene op for både store og små samt alle aldre. Når benene skal hvile og energien skal lades op under SKVULP, så kom forbi Lucerna på Alhgade 3F. Vi forvandler vores kultursal til om til et lille retreat-center med hængekøjer, yogamåtter, duft lys, palmer og lækker musik. Alt imens man kan gå en etage op på vores 3. sal, hvor der vil være mulighed for at købe en billig kop kaffe, te eller stykke kage. Herudover står vi også klar til alle nysgerrige sjæle, der ønsker at høre mere om huset.

Krags Brygge, Folkemøde
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 14.00
FREMTIDENS HOLBÆK

Kom ned til Holbæk kommunes stand på Folkemødet, og vær med til at komme med store og små ideer til, hvordan Holbæk skal udvikle sig i fremtiden.

Krags Brygge, Folkemøde
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 14.00
FORS OG FREMTIDENS GRØNNE HOLBÆK

Kom ned til Fors’ stand på Folkemødet og vær med til at komme med store og små ideer til, hvordan Holbæk kan udvikle sig bæredygtigt i fremtiden.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 12.00
BRUG DIN FANTASI, TEGN OG LAV DIT EGET BADGE

Kom og vær med til at skabe kreative tegninger og lav dit helt eget badge.

Skuepladsen, Teaterteltet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 12.00
KOR WORKSHOP

Man bliver glad af, at synge. Så kom og vær med til workshop med koret.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 11.30
CIRKUS KÆPHØJ

Cirkus Kæphøj, Holbæks eget børnecirkus, vil i løbet af fredag og lørdag fornøje med nogle små fremvisninger, hvor der er mulighed for at se et udpluk af de ca. 50 artister som normalt laver cirkus i cirkusteltet på Vandtårnsvej i Holbæk. Der vil være mulighed for at se traditionelle cirkusdiscipliner som gribende jonglører, pedaltrampende ethjulet cyklister, svirrende diaboloer og elegante linedansere blandt meget mere. Vi ses på børneområdet! Lad dit indre legebarn slippe ud, når du i løbet af fredag og lørdag flere gange selv får mulighed for at prøve kræfter med cirkusartisteriet. Prøv balancetingene, hold tungen lige i munden når linen testes, forsøg at holde styr på 1 – 2 – 3 eller flere bolde i luften eller tag turen på kun et hjul. Kom og vær med til workshop. Vi ses til børneleg!

Filmtorvet, Store scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 12.00
ZUMBA

Vi flytter ZUMBA træningen ned til HAVNEN i anledningen af SKVULP 2022. ZUMBA instruktørerne Signe og Louise fra Go2fitness i Holbæk har glædet sig til IGEN at indtage scenen for at lave en FED ZUMBA EVENT for ALLE på SKVULP FESTIVALEN. Det er GRATIS at deltage - og ALLE kan komme og være med. Så tag din veninde/ven/søster/bror med under armen og kom og dans med. Vi er klar til at hylde SKVULPS tre F’er: FÆLLESSKAB, FOLKELIGHED og FEST til lækre latinamerikanske rytmer, hvor vi sørger for FEDE MOVES, svedige koreografier og en rigtig GOD energi. Vi ses på havnen.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 11.25
DE TRE SMÅ GRISE

De tre små grise kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

Filmtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 15.00
GET2SPORT

Drop-in træning og turneringer i samarbejde med Holbæk Bold- & Idrætsforening, Holbæk Håndbold klub og Holbæk Basket Klub med ønsket om at præsentere børn og unge for forskellige sportsgrene.

Krags Brygge, Fjordstjernen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.00 til 12.00
FJORDSTJERNELØBET

I forbindelse med SKVULP-festivalen afholder Fjordstjernen FJORDSTJERNELØBET. Løbet består af 2 afmærkede ruter på hhv. 1,4 og 3 km hvor beboere, pårørende og personale deltager. Ruten kan løbes, gås eller cykles. Start og målområde er foran Fjordstjernens havetrappe ud mod Krags Brygge. Løbet ”skydes” i gang kl. 11.00 lørdag d. 11. juni.

SKVULP Folkemøde, Folkemøde
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.30 til 12.30
TALK MED FORS & SKOVGRO

Borgerdrevet drikkevandskov – hvorfor og hvordan? Fors og Skovgro inviterer gæster til om samtaler borgerdrevet grøn omstilling. Har du også lyst til at tage del i den grønne omstilling? Kom og vær med, når vi sætter fokus på at styrke borgernes mulighed for at bidrage med skov i en grøn omstilling. Fors og Skovgro har inviteret Marie Louise Hartvig Widding (Setilsiden.dk), klimainteresserede unge, Asger Hansen (teamforst.dk) og Sif Thomsen, medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune til åbne samtaler. Fokus er på Skovgro – en borgerdrevet forening, der vil plante skov – og hvordan samarbejder mellem borgere, kommune og vandselskabet kan sætte frø, der bliver til natur og skov, som kan sikre det rene drikkevand. Arrangører: Fors/Marie og Skovgro/Lotte

Gl. Havn, Gammel Havn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.30 til 12.00
HØJTLÆSNING AF GAMLE EVENTYR FOR BØRN - OPLEVELSESCENTER NYVANG

Kom og få spændende børnehistorier læst højt.

SKVULP Folkemøde, Kulturscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.30 til 12.30
FOREDRAG – MENTAL SUNDHED

Fra post traumatisk STRESS, til post traumatisk VÆKST. Den tidligere politibetjent Christian Nielsen fortæller om sin rejse med en opvækst i misbrugets skygge, professionel dykning i udlandet, arbejdet i politiet samt den efterfølgende PTSD diagnose. Oplevelser der kostede ham 3,5 års sygemelding, hvorefter han måtte genopbygge sig selv mentalt. Han har netop udgivet sin bog Det fragmenterede sind, der ikke kun er en fortælling om hans oplevelser, men også hans bud på at rejse sig efter mentale traumer, samt vejen til bedre mental robusthed. Sidste år løb Christian 22 ultraløb ( Project 22 ultra ) for at sætte fokus på hindring af selvmord og for at vise hvad der var muligt at opnå når man har gennemgået post traumatisk VÆKST. Christian Nielsen, Forfatter & foredragsholder

SKVULP Folkemøde, Uddannelsesscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.30 til 12.30
FOLKESKOLEN SOM ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS

Hvem har ansvaret? Frirumsdebat modereret af Tine Dalskov, efterskolelærer og debatpilot. Deltagere: Mette Frederiksen, Folkeskolelærer og debattør. Hans Junker, formand Holbæk lærerkreds Jarl Falk Sabroe, Holbæk kommunalbestyrelse, Socialdemokratiet Moderator: Tine Dalskov, Debatpilot og efterskolelærer.

SKVULP Folkemøde, Arbejdslivsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.30 til 12.30
DET UMULIGE SAMARBEJDE

De udfordringer vi som samfund står overfor kræver et stærkt samarbejde på tværs. Men kan det overhovedet lade sig gøre, at blive gode til samarbejde mellem det tunge kommunale system, det pengefokuserede erhvervsliv og de utilregnelige frivillige? Deltagere: Eva Anker Lund, Holbæk kommunalbestyrelse, Socialdemokratiet Camilla Hove Lund, Holbæk kommunalbestyrelse, Venstre Kurt Næsted, Holbæk kommunalbestyrelse, Konservative Lars Qvist, Holbæk kommunalbestyrelse, Socialdemokratiet Moderator: Felix Dalker.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 11.50 til 12.20
KRISTIAN MADSEN SOLO

Kristian Madsen Solo kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

De Maritime Haller, Nationalmuseet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.00 til 16.00
BØRNENES BÅDEVÆRFT

Museum Vestsjælland og Nationalmuseet står klar på Nationalmuseets værft i den store røde Hal, hvor børn og voksne kan sammen bygge deres eget lille træskib og søsætte det i det store lege bassin. Alle børn er velkomne og det er gratis.

De Maritime Haller, Nationalmuseet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.00 til 17.00
ÅBENT SKIB PÅ SKONNERTEN BONAVISTA

Se skibet under dæk og nyd en ”Hansen Is” og en kop kaffe på dækket.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.00 til 14.00
HOLBÆK KLATREKLUB

Klatring er for alle! Klatring er en sjov sport, som for mange bliver til en livstil. Måske er det også noget for dig? Kom ind i klubben og prøv at klatre på vores klatrevæg. Du kan også prøve blinde-klatring. Der vil være instruktører og hjælpere til at sikre og hjælpe med udstyr.

Filmtorvet, Madtorvet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.00 til 01.00
ONE BAR GROUP

Vi har et inspirerende netværk af ligesindede bag os, og har igennem årene skabt en stærk værdikæde af serviceydelser og barløsninger, som kan skaleres til både den store virksomheds- og privatfest, festivaler eller venues. I år kommer vi på SKVULP, hvor der kan købes lækre drinks.

Krags Brygge
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.00 til 12.30
POP UP DANCE MED DANCE AGENCY

Kom og oplev Pop Up Dance med Dance Agency.

Værftet, Værftscafeen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.00 til 00.00
VÆRFTSCAFEEN

Værftscafeen serverer pulled pork el. pulled chicken burger, samt den franske Croque Monsieur med oste bechamel. De serveres med ristede rødder og aioli. Et par salater, hvor den ene er en Cæcar, og sandwicher. Vi har Herslev øl i hanerne, drinkskort og chili con carne, som natmad fra kl 21.00-00.00.

Filmtorvet, Det grønne område
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.00 til 13.00
STC DANCE TEAM

STC Dance Team fra Sportsbyens Træningscenter i Holbæk er et dansehold bestående af 12 piger i alderen 10-12 år. Enkelte har danset i flere sæsoner, mens andre lige er begyndt. Fælles for dem alle er, at de glæder sig til at fyre den af til SKVULP!

SKVULP Folkemøde, Skibsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.45 til 13.15
SAMMEN OM SAMSKABELSE

Sammen om samskabelse. Alle skal involveres. Hvordan skaber vi den kultur? Vi taler om de gode eksempler Deltagere: Kultur og Fritid, Holbæk kommune Ombold Kaffe Karma

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 12.50 til 13.30
BASIE TRUST BIG BAND

Basie Trust Big Band kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

De Maritime Haller, Nationalmuseet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.00 til 13.45
SØSÆTNING AF ”MINI GEORG STAGE”

Søsætningen foregår udenfor Nationalmuseet- Søfart og Maritime Håndværk, kanalstræde 23. ”Mini Georg Stage er bygget af unge fra ”UngHavn” Til søsætningen kommer Asser Amdisen, direktør Skoleskibet Georg Stage. Asser Amdisen er desuden historiker og kendt fra blandt andet TV og P3. Endvidere kommer Holbæks borgmester Christina K. Hansen. Et hold unge mellem 12 og 18 år har mødtes i Nationalmuseets værft på havnen i Holbæk over flere måneder. Her har de bygget en kopi af Georg Stage i målestoksforholdet 1:9 Mini Georg Stage er 2,15 meter bred og i alt 8,5 meter lang. Skroget og masten er lavet af træ, hvor den oprindelige Georg Stage er bygget af stål. Skibet har 18 forskellige sejl og omkring 120 forskellige tovender som kan trimmes og justeres, når skibet skal sejle. Projektet Mini Georg Stage er et projekt i UngHavn og er et samarbejde mellem UngHolbæk og Nationalmuseet. UngHavn er et ungdomsskoletilbud, som skal skabe nye fællesskaber.

Skuepladsen, Teaterteltet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.00 til 13.40
TEATERSKOLEN HARLEKIN - NU PÅ HAVNEN

Børn og unge fra Teaterskolen Harlekin, skaber deres helt særlige SKVULP forestilling. Indtil videre kan vi blot sige, at overraskende, sjove og skæve karakterer mødes for at skabe en festival - og intriger, komplikationer og sjove indfald opstår... Resten må I selv komme og opleve! Spiller kun én gang.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.00 til 17.00
SAMMEN OM SKOLESTART – BOGSTAVSBUTIK

Biblioteket kommer og laver workshop om skolestart. B er det første bogstav i BUTIK. Lillefidusen vil lege butik og købe bogstaver. Han bygger ord med de bogstaver, han køber i butikken.

De Maritime Haller, Havnen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.00 til 14.00
UNGHAVN

Kom og oplev søsætningen af mini Georg Stage, og to timers sejlads på Bonavista - ung sejlads.

Elværket
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.30 til 14.00
POP UP DANCE MED DANCE AGENCY

Kom og oplev Pop Up Dance med Dance Agency.

Filmtorvet, Det grønne område
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.30 til 14.00
DANSEOPVISNING MED DANCE AGENCY

Kom og se danseopvisning med Dance Agency.

SKVULP Folkemøde, Skibsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.30 til 14.00
HELLE NERUP TRIO BAND

Nerup-Beer-Jensen trio spiller folk/rock. Dylan, Clapton, Cohen, Bonnie Raitt, blandt andre, og egne kompositioner. Helle Nerup (sang, guitar, keyboard), Peter Beer (bas), Stig Jensen (guitar).

SKVULP Folkemøde, Kulturscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.30 til 14.30
KAN VI SKABE EN FÆLLES MADKULTUR I HOLBÆK

Kan vi skabe en fælles madkultur i Holbæk? Kan vi på tværs af generationer, social status og kulturer skabe en stærk fælles madkultur i Holbæk der tager udgangspunkt i lokale råvarer og sundere borgere? Udformes og modereres af LOF Deltagere: Jens Vestergaard Jensen, stifter af Muld. Hannibal Hoff, Chefkonsulent, teamleder Viden og Analyse, Madkulturen Camilla Hove Lund, Regionsrådsmedlem, Venstre (V) Moderator: Jesper Zeihlund, Direktør, National Center for Lokale Fødevarer i Odsherred.

SKVULP Folkemøde, Uddannelsesscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.30 til 14.30
FRIHEDSFORSØG – BØRNENES SKOLE

Holbæk kommune blev valgt til fri-kommune, og skolerne blev sat fri. Men hvordan er det gået? Er det vejen frem? 13.30-14.00 Følgegruppen for Frihedsforsøget 14.00-14.45 Emrah Tuncer, Holbæk kommunalbestyrelse, Radikale Venstre Karen Thestrup, Holbæk kommunalbestyrelse, Enhedslisten Christina Krzyrosiak Hansen, Holbæk kommunalbestyrelse, Socialdemokratiet Rasmus Brandstrup Larsen, Holbæk kommunalbestyrelse, Venstre Stampe Duus, Holbæk kommunalbestyrelse, Konservative Moderator: Allan Rasmussen, Redaktør Nordvestnyt

SKVULP Folkemøde, Arbejdslivsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 13.30 til 14.30
HVORDAN FÅR VI MERE IVÆRKSÆTTERI?

Vores verden har brug for mere kreativitet, mere innovation, flere nye løsninger. Det kræver, at vi bliver bedre til at understøtte iværksætteri og iværksættere. Men hvordan gør vi det? Deltagere: Benedikte L Christensen, Partner Vault of Spirits Mohammed El Bouaboallati, regionsleder hos Fonden for Entreprenørskab Anne-Mette Lund-Konggaard, skoleleder på Leopsskolen: skolen på Herredsåsen Bodil Island, Holbæk Erhvervsråd Randi Hoffmann, skoleleder med mere Moderator: Heidi Rosendahl Larsen, CEO plus7

Filmtorvet, Escapetelt
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.00 til 20.00
ESCAPEABLE

Escapeable handler om samarbejde, relationer, læring gennem leg, smil, grin og konkurrence. Vi har specialdesignet et spil som bedst kan sammenlignes med et escape room - altså gåder, logisk tænkning men fremfor alt en god gang intuition. Alt dette foregår i vores bokse, som åbner et kæmpe univers af wow-, aha- og nåh ja-oplelvelser. Vi tager gæsterne i hånden og sørger for en tryg og god oplevelse med Escapeable. Vores mantra er: ALLE kan være med, der er brug for ALLE og ALLE vinder! Ingen bliver ladt i stikken og det gode humør er altid fordoblet, når gæsterne stormer ud af vores telt og råber “STOP TIDEN!” Man bliver aldrig den samme efter en omgang Escapeable!

Skuepladsen, Teaterteltet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.00 til 14.50
KAJ PLADS 117 - ELVERFOLKETS CABAREVY

Elverfolkets CabaRevy – gruppe spiller i år ’KAJPLADS 117’ i Teaterteltet i Gamle Havn. Mange forskellige mennesker – og dyr! – mødes i sjove situationer. Kendte og ukendte sange ledsager begivenhederne – og det hele serveres både farvestrålende og musikalsk.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.00 til 14.40
HOLBÆK BIG BAND

Holbæk Big Band kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.00 til 14.30
CIRKUS KÆPHØJ

Cirkus Kæphøj, Holbæks eget børnecirkus, vil i løbet af fredag og lørdag fornøje med nogle små fremvisninger, hvor der er mulighed for at se et udpluk af de ca. 50 artister som normalt laver cirkus i cirkusteltet på Vandtårnsvej i Holbæk. Der vil være mulighed for at se traditionelle cirkusdiscipliner som gribende jonglører, pedaltrampende ethjulet cyklister, svirrende diaboloer og elegante linedansere blandt meget mere. Vi ses på børneområdet! Lad dit indre legebarn slippe ud, når du i løbet af fredag og lørdag flere gange selv får mulighed for at prøve kræfter med cirkusartisteriet. Prøv balancetingene, hold tungen lige i munden når linen testes, forsøg at holde styr på 1 – 2 – 3 eller flere bolde i luften eller tag turen på kun et hjul. Kom og vær med til workshop. Vi ses til børneleg!

De Maritime Haller, Havnen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.00 til 17.00
UNGDOMSSKOLEN

UngHolbæk kommer på SKVULP i år, og det glæder vi os til. Kom ned til havnen og få trykt en mulepose.

Filmtorvet, Det grønne område
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.10 til 15.00
TUSE GYMNASTIKFORENING

Tuse SommerMix 4.-6. klasse Tuse Juniorhold 7.-10. klasse Begge hold vil vise jer alt det bedste fra sommersæsonen indenfor rytme og spring. Begge hold har haft sommergymnastik i april, maj og juni. Kom og se hvor dygtige de er.

Gl. Havn, Gammel Havn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.30 til 15.00
HØJTLÆSNING AF GAMLE EVENTYR FOR BØRN - OPLEVELSESCENTER NYVANG

Kom og få spændende børnehistorier læst højt.

SKVULP Folkemøde, Skibsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 14.45 til 15.15
MENNESKERNE UD AF KASSERNE

Dét at være innovativ er ikke længere kun for de der skal være iværksættere. Masser af virksomheder har brug for innovative medarbejdere. Men hvad skal der til? Fremtiden kalder både på tydelige individer OG stærke fællesskaber. Kan vi på en og samme tid, styrke fællesskabet OG understøtte individet i at udleve sig selv? Deltagere: Mohammed El Bouaboallati, regionsleder hos Fonden for Entreprenørskab Anne-Mette Lund-Konggaard, skoleleder på Leopsskolen: skolen på Herredsåsen Randi Hoffmann, skoleleder med mere

Børneleg
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 15.00 til 16.00
BRUG DIN FANTASI, TEGN OG LAV DIT EGET BADGE

Kom og vær med til at skabe kreative tegninger og lav dit helt eget badge.

Skuepladsen, Teaterteltet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 15.00 til 15.40
STEMME OG KROP - HOLBÆK DRAMA COLLEGE

Brænder du for skuespil? Eleverne fra Holbæk Drama Colleges 1. årgang har fokus på kroppens og stemmens udtryksmuligheder, når de fremfører monologer fra deres undervisning med den garvede skuespillerinde Anja Owe. På Holbæk Drama College tager du et Scenekunstnerisk Grundkursus (SGK), hvor du bliver undervist af professionelle scenekunstnere i 3 år samtidig med, at du tager en studentereksamen på Stenhus gymnasium.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 15.10 til 15.50
UNGMUSIK

UngMusik kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

Filmtorvet, Det grønne område
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 15.20 til 16.40
AMERIKANSK FODBOLD

Har du lyst til at prøve noget nyt? Warriors – Holbæks amerikanske fodboldklub vil være på græsplænen lørdag kl. 15.20-16.40. Her vil du få mulighed for at kaste, gribe og tackle – med udstyr på. Er du mellem 8-12 år, så kom og hygge med os - tag gerne dine venner med. Vi har låneudstyr og en gratis tandbeskytter til alle deltagere. Prøvetræningen vil blive afsluttet med is til alle spillere. Vi glæder os til at se dig.

SKVULP Folkemøde, Kulturscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 15.30 til 16.30
MANDEKRISER

Mandekriser Kan input fra litteraturen være en indgang til at forstå mandekrisen uden at sætte manderollen i den så stereotype opposition til feminismen? Fire mandlige forfattere bruger deres egne historier til at diskutere mandekrisen. De læser udvalgte passager op fra deres bøger og tager imod spørgsmål og dilemmaer fra publikum. Mikkel Mosen (f.1982) Forfatter Debuterede i 2019 med bogen Ud af Slumreland der blev indstillet til Bogforums Debutantpris i 2019. Bor i Sæby, Vendsyssel Lars Kramhøft (f.1984) Forfatter og tegner Vinder Claus Deleuran Prisen i 2018 og 2021 samt Pingprisen i 2020 for den grafiske roman Noget Frygteligt Er Altid Lige Ved At Ske. Bor I Hvidovre. Jannik Landt Fogt (f.1979) Forfatter Vinder af Niels Klim Prisen 2019, nomineret igen i 2020 og indstillet til Bogforums Debutantpris i 2020. Bor I Jyderup, Holbæk. Benjamin Lamberth (f.1979) Forfatter Er aktuel med sin tredje skønlitterære bog ”Tabernes Atlantis” på Byens Forlag. Bor i Asnæs, Odsherred.

SKVULP Folkemøde, Uddannelsesscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 15.30 til 16.30
FLERE MED

Holbæk kommune har en høj andel af unge der hverken er i uddannelse eller i arbejde. Hvordan kan det være? Og hvad gør vi? Debatten modereres af Vallekilde Højskoles journalistlinje.

SKVULP Folkemøde, Arbejdslivsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 15.30 til 16.30
HOLBÆK OG DEN SOCIALE OMSTILLING

20% af danskerne lever på kanten eller uden for fællesskabet. Det har både menneskelige og samfundsmæssige omkostninger. Hvorfor er der så mange danskere, der ikke kan finde sig til rette på arbejdsmarkedet? Vi skal tale om jobs, om forhindringer, om individuelle forløb, om værdighed, om fleksibilitet, og om at se mennesket som en styrke. Deltagere: Baris Atak, Jobcenter Holbæk Miechael Stian Hansen, direktør og stifter af Kaffe Karma Tine Michael-Lindhard, Chef for Social Indsats og Udvikling, Holbæk kommune Kenn Vagn Thomsen, Områdeleder Udveje – behandling og job. Rasmus Brandstrup Larsen, Venstre, Socialudvalget. Martin Betzer, underdirektør Falck med ansvar for COVID testindsats. Jakob Villadsen, Socialistisk Folkeparti, Socialudvalget. Moderator: Stine Welent forperson for udsatterådet.

Filmtorvet, Ved scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 16.00 til 10.00
ONE BAR GROUP

Vi har et inspirerende netværk af ligesindede bag os, og har igennem årene skabt en stærk værdikæde af serviceydelser og barløsninger, som kan skaleres til både den store virksomheds- og privatfest, festivaler eller venues. I år kommer vi på SKVULP, hvor der kan købes lækre drinks.

Værftet, Værftscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 16.00 til 16.45
CECILIE STRANGE

Pladeaktuel med albummet BLIKAN udgivet d. 16. april 2021 og BLUE (udgivet 29. maj 2020) på April Records. Cecilie Strange er uddannet Cand. Musicae fra musikkonservatoriet i Odense med hovedfagene rytmisk saxofon og komposition i 2012. Siden da har hun udgivet tre albums i eget navn – derudover medvirkende på adskillige andre albums. Hendes debutalbum ”Cecilie Strange Quartet feat. Kasper Tranberg: The Beginning” indeholder kompositioner inspireret af den moderne new yorker jazz blandet i en smeltedigel med nordisk folkemusik. Det netop udkomne album BLIKAN og BLUE er mere rendyrket nordisk jazz med et folk touch. Med sig på disse to album har hun musikerne Peter Rosendal på piano, Thommy Andersson på bas og Jakob Høyer på trommer. Alle 3 albums er indspillet i The Village Recordings af hhv. Bjørn Gjessing (The Beginning) og Thomas Vang (BLUE og BLIKAN). Anmelderne skriver om BLUE: ”Languid, moody and dreamy, the aptly titled Blue sets listeners adrift on a soundscape painted with tonal colors that are both melancholic and warm. On her second album as a leader, the young Danish saxophonist Cecilie Strange draws a rich, deep tone out of her tenor that blends seamlessly with the minimalist playing of her perfectly modulated quartet....” **** (Cree McCree // Downbeat Magazine). ”....De – og alle øvrige numre – er på én gang blå og opløftende. Gribende. Rørende. Men det, der undrer mig allermest, er, at unge Cecilie Strange formår at udtrykke sig så modent, fattet og roligt. Det er virkelig imponerende. Respektindgydende. Lovende.” ***** (Ivan Rod // ivanrod.dk) ”...Og gjennom hele platen får vi overraskende vakkert tenorsaksofonspill fra Strange, som er akkurat så tilbakelent som denne musikken skal være, og med en strålende trio som backer henne opp, hvor alle tre forstår akkurat hvor Strange vil med musikken. De følger henne til døren med inspirasjoner fra den norske og svenske folkemusikken, pluss danske Bent Fabricius Bjerre, og alle de amerianske musikerne som oppholdt seg i Danmark på 60- og 70-rallet...” (Jan Graulie // Salt Peanuts). ”......Musikalsk befinder hun sig i et nordisk inspireret univers, hvor det ikke handler om at være cool. Der er til gengæld masser af varme og intensitet i Cecilie Stranges dejligt sikre saxofontone. Stemningen er blå og håbefuldt vemodig. Derfor er Blue også en af den slags plader, der ofte vil finde vej til pladespilleren. En plade der byder indenfor til eftertænksomme stunder.” (Niels Overgård // JAZZNYT.COM) Anmelderne skriver om BLIKAN: ”...og med sig har Cecilie Strange, som på Blue, pianisten Peter Rosendal, bassisten Thommy Andersson og trommeslageren Jacob Høyer. Og dét er altså nogle musikere, der – med Cecilie Strange som kapelmester – løfter hendes materiale op på et mesterligt niveau. Materialet er fremragende. Men forløsningen? Den er magisk!” (Ivan Rod // GAFFA *****) ”Jeg var begejstret for den første plade, der også røg med Jazznyts liste over de bedste jazzudgivelser i 2020. Den nye plade fortsætter den samme gode stemning der var på Blue - og jeg er om muligt endnu mere begejstret denne gang..... Cecilie Strange kan spille det mørke sammen med det lyse. Det passer godt ind i balladerne - som der er flest af - på pladen. Melankoli, eftertænksomhed, melodi og stemning. Blikan er et superstærkt udspil fra Cecilie Strange. Jeg er ikke blevet mindre fan af den jazz som hun breder ud for mine ører. Pladen får en kæmpeanbefaling herfra.” (Niels Overgård // Jazznyt.com)

Skuepladsen, Teaterteltet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 16.00 til 16.50
KAJ PLADS 117 - ELVERFOLKETS CABAREVY

Elverfolkets CabaRevy – gruppe spiller i år ’KAJPLADS 117’ i Teaterteltet i Gamle Havn. Mange forskellige mennesker – og dyr! – mødes i sjove situationer. Kendte og ukendte sange ledsager begivenhederne – og det hele serveres både farvestrålende og musikalsk.

Krags Brygge
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 16.00 til 20.00
BÅL MED SKUMFIDUSER

Holbæk frikirke er i år med på SKVULP. Her vil vi tilbyde kaffe, popcorn som smagsprøve, ansigtsmaling i formiddagstimerne, bål og skumfiduser i aftentimerne og hele dagen vil der være mulighed for at få en gratis bøn, en samtale om livets store spørgsmål og selvfølgelig et møde med Gud. Vi glæder os til at møde dig.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 16.00 til 16.30
OMBOLD PRÆMIEOVERRÆKKELSE

Præmieoverrækkelse OMBOLD er et fodboldfællesskab for udsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed med plads til alle uanset køn, alder og fodboldevner. Vi skal spille de åbne sjællandske mesterskaber i Ombold ved SKVULP. Ift. SKVULP så taler Ombold godt ind i tankegangen omkring at alle spillere uanset livssituation fortjener en masse kærlighed, hvor vi hjælper hinanden både på og udenfor banen. Alle er velkomne i vores positive fællesskaber og går derfra med et smil på læben og en god dag.

Gl. Havn, Gammel Havn
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 16.30 til 17.00
HØJTLÆSNING AF GAMLE EVENTYR FOR BØRN - OPLEVELSESCENTER NYVANG

Kom og få spændende børnehistorier læst højt.

SKVULP Folkemøde, Skibsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 16.45 til 17.15
FLERE MED I FÆLLESSKABET

8% af danskerne føler sig ensomme (maryfonden) 20% af danskerne oplever sig uden for eller på kanten af fællesskabet. 8,2/% af unge 15-29år i Holbæk kommune er hverken i gang med en uddannelse eller et job. Der er noget vi gør forkert. Men hvad? Og hvordan får vi flere med? Deltagere: Casper Christensen, Holbæk Erhvervsforum Stine Welent, forperson Udsatterådet. Janne Næsborg, Ungdommens Uddannelsesvejledning Holbæk Jannik Landt, forfatter. Moderator: Søren Hagenborg Johannesen, Redaktør Nordvestnyt

Værftet, Værftscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 17.00 til 17.30
MATHIAS JULIN

Mathias startede tidligt med at ønske sig en guitar til sin fødselsdag. Han var vant til at storebror underholdte familien med guitar og sang og blev derfor selv inspireret. Han blev hurtig selv dygtig på guitar, som han nørdede fra internet og youtube. Han begyndte at synge til, og fandt ud af at hans stemme var lidt mere unik end gennemsnittet, med den lidt hæse klang. Han fandt sammen med en klassekammerat, hvor de skrev sange sammen og underholdte på Hørsholm gågade. Til sin konfirmation underholdte Mathias sine gæster med mikrofon og 2 soundbokse. Dette førte til en optræden på Høkeren, som havde åbningsfest. Hans første rigtige publikum. Senere samme år meldte hans far ham til x-factor. Her blev han hevet ind foran dommer panelet “helt uden audition “de var pænt begejstrede (selv Blackman).Han gik hele vejen til bootcamp ,hvor han desværre røg ud. X-factor deltagelsen medførte en masse jobs bl.a. hans egen koncert i Trommen i Hørsholm for unge talenter, og optræden i storetrommen, der havde kåring af sportstalenter med 300 mennesker og Hørsholms borgmester, samt et utal af konfirmationer hos private og på div. restauranter. Mathias Julin starter på gymnasie her i 2022, men hvis han får chancen, satser han hele butikken på en musikkarriere, som er hans mål i livet.

Skuepladsen, Teaterteltet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 17.00 til 17.40
HALVVEJS TIL DEN VARME KARTOFFEL - ÉN GANG TIL

Hvordan klarer man sig i en verden hvor man konstant bliver bombarderet af alting? Alt ting, hele tiden, på én gang? Det gør man ikke. Men vi har forsøgt at lave en forestilling om det! Og så kan det være at det hele måske bliver lidt lettere. "Halvvejs til den varm kartoffel" er en devise forestilling, støttet af Holbæk Kommunes særpulje for unge scenekunstnere.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 17.00 til 17.40
PLAYBAND

Playband kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

Hjalm, Skibsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 17.30 til 18.00
MOTIVATION & KLIMA

Hør denne motiverende talk om, hvordan god tone og viden kan gavne vores fælles Klima og Miljø - både nu og i fremtiden. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til, samt udfordre indlægsholderen.

SKVULP Folkemøde, Kulturscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 17.30 til 18.30
FRITIDSBORGER

Frivilligheden fylder meget i vores kommune. Heldigvis. Men der er også udfordringer der følger med frivilligheden. For hvordan får vi flere med? Hvordan finder vi de rigtige løsninger? Hvordan arbejder vi sammen? Hvordan bliver vi glade for at være frivillige? Samtalesalon: Politikere, Borgere, Kommunale medarbejdere Modereres af: Yemisi Babaloa Andersen, Odsherreds Gymnasium

SKVULP Folkemøde, Uddannelsesscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 17.30 til 18.30
TID TIL DANNELSE & LIVSDUELIGHED

Filosofisk samtale mellem fire lokale uddannelsesledere. Vi tager os god tid til en dybere snak om dannelse i vores lokale uddannelsesverden Hvad er dannelse egentlig? Og hvilke faktorer bremser og fremmer dannelsen i fremtiden? Panel: Søren Myrup, leder UngHolbæk Jørgen Rahbæk, direktør FGU Nordvestsjælland Per Farbøl, rektor Stenhus Gymnasium Moderator: Tine Dalskov, efterskolelærer og debatpilot.

SKVULP Folkemøde, Arbejdslivsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 17.30 til 18.30
GENERATIONER I KAMP PÅ ARBEJDSMARKEDET

Arbejdsmarkedet står overfor nye udfordringer. De sidste 20-30 års digitalisering, har vendt op og ned på verden, og måden vi går på arbejde på. Den yngre generation er vokset op med computerspil og en mobil i hånden. Den ældre har måtte tillære det senere. Den yngre generation har høje forventninger til omverdenen og arbejdspladsen. De kræver fleksibilitet og mening med arbejdet, mens den ældre generation er mere pligtopfyldende, autoritetstro og konkurrenceminded. Hvem skal tilpasse sig hvem? Hvordan får vi plads til alle generationerne på arbejdsmarkedet, uden nogen falder i generationskløften. Det vil vi bl.a. tale med tidligere topleder og forfatter til bogen "OK Boomer", Betina Liliendal og erhvervskonsulent Caspar Christensen om. Derudover skal vi se et skuespil, Holbæk Folkedansklub og Yuppie Calle.

Filmtorvet, Store scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 18.00 til 19.15
ZIDIDADA

ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse. Uanset om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nordsjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab. De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere, fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend. I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand. Stilmæssigt er der ingen love og regler i ZIDIDADA, men reggae har altid stået bandets hjerte nær. Samtidig har festen altid været det centrale omdrejningspunkt, og den fortsætter langt ud i fremtiden.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 18.10 til 18.50
RIDING WITH THE KINGS

Riding with the Kings kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

SKVULP Folkemøde, Skibsscenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 18.45 til 19.15
FREMTIDENS FÆLLESSKABER

Hvad skal kendetegne fremtidens fællesskaber? Vi skal tale om samarbejde, rummelighed, forpligtende fællesskaber, det at mærke sig som en del af noget. Og at ville noget med hinanden. Deltagere: Emrah Tuncer, Holbæk kommunalbestyrelse, Radikale Venstre Karen Thestrup, Holbæk kommunalbestyrelse, Enhedslisten Camilla Hove Lund, Holbæk kommunalbestyrelse, Venstre Christina Hansen, Holbæk kommunalbestyrelse, Socialdemokratiet Kurt Næsted, Holbæk kommunalbestyrelse, Konservative Moderator: Brian Kristensen, kunstnerisk direktør Sjælland Teater.

Skuepladsen, Teaterteltet
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 19.00 til 19.50
KAJ PLADS 117 - ELVERFOLKETS CABAREVY

Elverfolkets CabaRevy – gruppe spiller i år ’KAJPLADS 117’ i Teaterteltet i Gamle Havn. Mange forskellige mennesker – og dyr! – mødes i sjove situationer. Kendte og ukendte sange ledsager begivenhederne – og det hele serveres både farvestrålende og musikalsk.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 19.20 til 20.00
BLEGE BRUNOS BLUES BAND

Blege Brunos Blues Band kommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

Filmtorvet, Store scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 19.30 til 21.00
STREET DANCE BATTLE

Det er ikke ofte man får muligheden for at se en rigtig battle mellem professionelle street-dansere. Lørdag. d. 11. juni kl. 19.30, sørger Brice Johnson & Katrine Thorup fra Holbæk, for at hive dansere fra ind -og udland til Skvulp. Danserne skal i par, battle om vindertitlen og en præmie på 6000kr. De bliver bedømt af 3 yderst kompetente dommere og det bliver med garanti en brandvarm oplevelse for alle! Vi er stolte af at kunne præsentere et hold bestående af de varmeste dansere fra henholdsvis Danmark, USA, Frankrig og Congo: De 3 dommere Evee Smile - Har speciale i Hip Hop og Dancehall. Hun har vundet utallige battles rundt omkring i Europa og er nu medejer af Flow Dance Academy i Paris. Lock Smith - Var i 94 en del af den danske gruppe ‘’Out of Control’’ og var den første som introducerede House dans i Skandinavien. Han har sidenhen været aktiv i div. dansescener i ind og udland og senest taget 2. pladsen til den verdenskendte battle i Paris ‘’Juste Debout’’ Colosal Titan - Har vundet flere professionelle breakdance battles, undervist utallige steder i både Breaking og Afrodanse og er en af de faste undervisere i ‘’House of Momentum’’. DJ Elias aka DJ Smoothie - Oprindelig danser, men med en ekstraordinær interesse for DJ’ing. Har DJ’et ved flere battles bla. ved Redbull ‘’Dance your style’’ & spiller i øjeblikket i Cirkus Summarum. Host Brice Johnson - Kendt fra “So You Think You Can Dance” som “Professor Lock”, Hood Lockers, samt TedTalk. Han har dømt, danset og hostet utallige battles/events, koreograferet til teaterstykker, danset i div. TV shows som Vild Med Dans, Danish Music Awards m.fl. samt optrådt for Madonna og været fast koreograf for danske Christoffer. Har nu åbnet ‘’House of Momentum’’ i Holbæk. Event koordinater Katrine Johnson (DK) - Opvokset i Holbæk. Har koreograferet diverse produktioner for bl.a. Universal Music og Go’ Morgen/Aften Danmark, samt flere både TV og Live-optrædener for kunstnere, som Den Gale Pose, KNA, Alex, Johnson, Sys Bjerre, Wafande, Kato m.fl. Har nu åbnet ‘’House of Momentum’’ i Holbæk.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 20.30 til 21.10
VINDEN VENDER

Filmtorvet, Store scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 21.00 til 22.00
LUCY LOVE

Smag bliver underordnet når det handler om kunstnerisk kvalitet. Danmarks anmelderroste ‘Do-It-Yourself-Duo’ har løst kabalen og er tilbage med slagkraftig gun-clap lyrik og gennemført grime i verdensklasse. Lucy Siame har sammen med sin tro partner-in-crime, produceren Yo-A-Kim, fundet tilbage til den symbiotiske skabelsesglæde. Duoen Lucy Love er nu tilbage og har i bedste comic-book stil taget syv-mile-støvlerne på, og er klar til at overtage verdensherredømmet med deres slagkraftige grime og konceptuelle kunst. Lucy Love er manifestationen af en moderne superstjerne. Duoen har smedet sin egen identitet ved hjælp af hårdt arbejde, dedikation og store visioner, hvilket både skinner igennem i musikkens kompromisløshed og i det gennemtænkte visuelle univers. Denne nåedesløse dedikation har lønnet sig ved at affyre en komet-karriere, der har bragt duoen verden rundt det sidste årti, samtidig med at de har opnået stor anerkendelse både i og udenfor Danmark. Lucy Love høstede allerede ved deres spæde begyndelse prisen “Experimentet” til prisoverrækkelsen ved P3 Guld i 2009- og roserne er blevet ved at falde siden. Musikken finder sit afsæt i både undergrundens hårdtslående grime, art-poppens gennemtænkte finesser og klassisk science fiction. En ganske særlig kombination, der er nøje udvalgt sammensat i et eklektisk dog sammenhængende udtryk, der alt sammen har tråd ind i Lucy’s identitet, som uddannet billedkunstner, med engelsk-zambianske rødder og hendes kreative opdragelse fra en kunstnerisk mor, en far der var DJ og en søster der er danser. Selv udtaler Lucy Siame om det eklektiske univers at, “Jeg ved hvem jeg er og hvad jeg vil have - og det gør det lettere at passe ind”. Dette lyder måske enkelt, men i en branche hvor identitetskrise og det at være planløs ofte er det der giver de største kreative blokader, er det ingen lille bedrift. ‘Do It Yourself’ mentaliteten og lysten til at forene musik og æstetik forgrener sig også ud i alle andre aspekter af det arbejde, der lægges i alt fra musik til tekst, design, logo, videoer, tøj, belysning og scenografi. Tidligere har Lucy arbejdet med at rendyrke koncepter omkring bl.a. sort/hvide labyrinter på debutpladen Superbillion. På den den seneste udgivelse ‘Hammerhead’ er det fascinationen mellem lak/læder og tegneserie æstetik der binder det hele sammen, og atter cementeres det, hvilken kunstnerisk tyngde Lucy Love leverer både igennem de veleksekverede rim og tekster, den nådesløse ærlighed, finurlige humor, de stramme produktioner og den electro-punk-inspirerede grime. Alt sammen leveret i en gennemført pakke af vilde visuelle aftryk der efterlader et enormt indtryk. Lucy Siame tilføjer “Det er så utroligt vigtigt for os, at man kan se, at der er blevet gjort noget ud af det. På den måde bliver smag også underordnet, da det så i stedet handler om, om man kan se en kunstnerisk kvalitet i vores arbejde eller ej, og ikke alt muligt udenomssnak, som ikke har noget med vores kunstneriske univers at gøre”.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 21.40 til 22.20
CLAUS SCHLÜTTER

Cosmic Shelter, spiller engelsksproget funky PopRock. Det erklærede mål er at: ”Stoppe Tiden”, få dig til at glemme alt det ”andet” og forsvinde ind i musikken, om ikke andet så bare for et øjeblik. Der er ingen sandheder, kun stemninger og ”øjeblikke” hvor livet stopper op for at hellige sig musikken og tekstens univers. Ingen emner er for små eller store i de engelsksprogede tekster med titler som: (I`m a)”Hero”(but nobody knows) ”Got to make you mine” og ”I just wanna dance”. Guitar Guy/Vocals Guy - Claus Schlütter er manden bag sangen, guitaren, musikken og teksterne. Musikken er dansabel funky, PopRock med elementer fra både Blues og Country, og teksterne og melodierne enkle nok til at man kan synge med, - og få sig et nyt yndlingsrefrain.

Elværket, Scenen
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 21.40 til 22.20
VINDEN VENDER

Vinden Venderkommer på SKVULP i år, og vi glæder os. Kom ned på Elværkets scene til en fantastisk musikoplevelse.

Filmtorvet, Store scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 22.15 til 22.50
WAFANDE

Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som ”Se Mig I Dag”, ”Django”, ”En Anden” for bare at nævne nogle få. 2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ’Gi’ mig et smil’. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet ”Uartig”, at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande – specielt efter hele tre sæsoner som coach i Voice Junior på TV2. Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere. Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang. Siden det guldcertificerede debutalbummet Du Ved Det, udgivet på Universal Music i 2011, er den altid hårdtarbejdende sanger for længst trådt ud af undergrunden, og det er få danskere, der ikke kender Wafande og hans musik. I 2014 udgav Wafande sit andet fuldlængde album Nyt Land. I 2015 udkom den soulede single ’Himlen for mig selv’ fra EP’en Grand Danois og blev straks Ugens Uundgåelige på P3.

Filmtorvet, Store scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 22.50 til 23.50
DJ TYPHOON

Dj Typhoon har gennem de seneste 3 årtier dannet skole for dj-kunsten, hvor han har været en central personlighed på den danske Hip Hop- og klubscene. Han er bagmand for den store klub succes Born Into The 90’s på store Vega, som er en hyldest til R&B og Hip Hop fra 1990'erne med sig på scenen har han den svenske rapper ADL.

Filmtorvet, Store scene
LØRDAG D. 11. JUNI 2022 kl. 23.59 til 00.30
MATHIS VINCENT

19 årige Mathis kommer med et brag af en fest. Mathis er fra Holbæk, og har sunget og spillet før han kunne gå. Nu byder Mathis på dansksproget og dansebar original musik. Mathis & Mintman (Producer) har i fællesskab udviklet projektet ”Mathis”. Mathis er opvokset i Holbæk, men er fornyeligt flyttet til storbyen København, for at udleve sin musikalske drøm. For 3 år siden modtog Mintman et opkald fra Mathis, om at han skulle bruge en demo til et pladeselskab. Mintman og Mathis opdagede hurtigt, at de havde en fælles vision. Siden da har de arbejdet sammen med forskellige sangskrivere som f.eks. TFA, som selv er rapper og laver musik. BLAK, som trumfede igennem med megahittet ”Nede Mette”, er også en del af sangskriverteamet. Mintman er en platinum-sælgende og prisvindende pladeproducer, multi-musiker, komponist og remixer. Han har produceret og udført produktioner såsom Aicha for Outlandish og sangen, I Danmark er jeg født fra Isam B’s soloplade Institution. Mintman høstede yderlige henholdsvis tre gange og to gange platin i år ved sin medvirken pa JLS-albummet "Outta This World" med sangen "Don't Talk About Love" og Olly Murs Albummet "Right Place Right Time" med sangen "Don´t Cry Your Heart Out. Mathis og hans band + ”Speciel guest” er nu klar til at præsentere en del af hans debutalbum. Mathis’ debut single ”Falder” er planlagt at komme ud på alle streaming tjenester i maj. Håber I har danseskoene på, for det kommer ikke til at gå stille for sig.